Noel Gallagher autorem ústřední písně bondovky Skyfall?

Vydáno 19.11.2011 | autor: redakce

Noel Gallagher je žhavým kandidátem pro hlavní song nové bondovky. Před nedávnem se prý sešel s producenty filmu, aby se dohodli na spolupráci. Nic není oficiálně potvzeno. Dalším adeptem je Michael Bublé, spekulovalo se i o Adele.

Noel Gallagher autorem ústřední písně bondovky Skyfall? Noel Gallagher autorem ústřední písně bondovky Skyfall?

noel_gallagherStarší z bráchů Gallagherových se měl před nedávnem údajně potkat s producentem filmu. Anonymní zdroj prozradil: "Sešli se spolu, aby probrali spolupráci ohledně písně nové bondovky. Žádnou smlouvu nepodepsali, zatím se jen domlouvají."

Bývalý lídr Oasis už má dokonce vhodného adepta. Song Freaky Teeth je prý ideální pro příběh o agentovi 007. "Poslouchal jsem ten song a říkal si, sakra tohle je skvělej song pro bondovku. Je to trochu k nasrání, že příběhy nejlepšího britského agenta všech dob musí mít vždycky soundtrack napěchovaný Američanama."

Tahle slova potvrzuje i poslední song Another Way To Die z roku 2008 pro Quantum Of Solace, kterou zpívá Alicia Keys a Jack White z White Stripes.

Původně se spekulovalo o tom, že by měla píseň nazpívat Adele. To ale před nedávnem jeden z producentů filmu vyvrátil. Dalším jménem ve hře zůstává Michael Bublé.

Skyfall, 23. příběh o agentovi Jejího veličenstva má mít premiéru 26. října 2012. Hlavní roli opět obsadí Daniel Craig, režie se ujal Sam Mendes.



Text: kofo 

zavřít