KOLLERBAND NA CESTÁCH

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Skupina KOLLERBAND v pražském klubu Roxy absolvovala úspěšnou generální zkoušku kompletní koncertní show a okamžitě se rozjela na spanilou jízdu po celé republice. Scénu navrhoval David Černý, hostem několika vystoupení bude kapela Temperamento.

KOLLERBAND NA CESTÁCH KOLLERBAND NA CESTÁCH

Po zahajovacím koncertě v Karlových Varech bude kapela k vidění např. v Mariánských lázních, Příbrami (10.9.), Brně (22.9.), Bratislavě (23.9.) nebo Frýdku Místku (28.9.). Návštěvníci kteréhokoliv z dvanácti vystoupení, která byla uspořádána u příležitosti právě vycházejícího ,historicky prvního českého, DualDiscu „Kollerband“, se mohou těšit na nový koncertní program, nabízející např. premiéru akustické verze písně Mám chuť lhát.

Událostí jistě bude i netradiční vizuální ztvárnění celé show. To kromě zajímavé scény, kterou navrhl výtvarník David Černý, nabídne i projekci od Matyáše Kavana, Davida Černého a „Kostičky“, promítanou přímo na kostýmy členů kapely. Oblečky, vyrobenéspeciálně  pro toto turné, navrhla frontmanova sestra Jiřinou Švancarovou.

Role předskokanů se na čtyřech vybraných koncertech ujme letošní vítěz vyhledávací soutěže Coca-Cola Popstar, skupina Temperamento. Křest DualDiscu, v rámci kterého Kollerband převezme také zlatou desku za svoji loňskou nahrávku Studio Album & Live Album, se uskuteční 21.9. v Praze.

KOLLERBAND TURNÉ 2005:

8.9. KARLOVY VARY LIDOVÝ DŮM STARÁ ROLE (host: Temperamento)
9.9. MARIÁNSKÉ LÁZNĚ D KLUB – DYLEŇ
10.9. PŘÍBRAM LETNÍ KINO (host: Temperamento)
16.9. PROSTĚJOV CLUB APOLLO 13
17.9. MĚLNÍK VINOBRANNÍ
21.9. PRAHA ROXY (křest DualDiscu)
22.9. BRNO FLÉDA (host: Temperamento)
23.9. BRATISLAVA BABYLON
27.9. KRNOV MUSIC CLUB KOFOLA
28.9. FRÝDEK-MÍSTEK STOUN
29.9. OSTRAVA FABRIC (host: Temperamento)
30.9. LIBEREC ARÉNA (společně H-BLOCKX).

Více informací na www.kollerband.cz
zavřít