EXKLUZIVNÍ REPORT Z GET LOADED IN THE PARK

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Po úžasném červnovém koncertu New Order se náš redaktor Vlasta Beránek znovu vypravil do Londýna, aby na vlastní kůži okusil atmosféru festivalu Get Loaded in the Park. Na detaily se můžete těšit v REPORTU 10/05.

EXKLUZIVNÍ REPORT Z GET LOADED IN THE PARK EXKLUZIVNÍ REPORT Z GET LOADED IN THE PARK

Ve spolupráci s leteckou společností easyJet vám v říjnovém čísle REPORTU přineseme exkluzivní reportáž z londýnského festivalu Get Loaded In The Park. Ten byl loni vyhlášen "nejlepším novým festivalem v Británii" a pořadatelům se perfektně vyvedl také letošní druhý ročník.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Na line-upu zářila jména jako Fatboy Slim, Armand van Helden, Paul Oakenfold, The Farm, Stereo MC´s a především legendární manchesterští Happy Mondays, kteří se koncertem na tomto festivalu vrátili na hudební scénu.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Festival se konal v krásném parku v jiholondýnské čtvrti Clapham, poblíž slavného Brixtonu, kam se po jeho skončení také značná část účastníků přesunula pokračovat v zábavě ve zdejších vyhlášených hudebních klubech.


 

 

 

 

 

 

 







V REPORTU 10/05 se můžete těšit na reportáž z jednotlivých koncertů na beznadějně vyprodaném festivalu (více než 20.000 platících návštěvníků), jako malou ochutnávku vám nyní předkládáme malou fotoreportáž:



 

 

 

 

 

 

 








 

 

 

 

 

 

 







The Farm
("All Together Now" s nimi zpívali snad úplně všichni...)



 

 

 

 

 

 

 

 






 

 

 

 

 

 

 

 





Fatboy Slim
(nebo Norman Cook? Každpoádně set ve stylu "hurá, kytary!")


 

 

 

 

 

 

 

 







 

 

 

 

 

 

 

 




...a hlavní hvězdy, Happy Mondays - pravděpodobně nezničitelní milovníci alkoholu a přerůzných zakázaných substancí, tentokrát se skvěle šlapající kapelou za zády a dvěma novými songy.


 

 

 

 

 

 

 







EasyJet - jedna z nejznámějších nízkonákladových leteckých společností, která vás za minimální náklady dopraví do několika desítek destinací po celé Evropě. Objednáte-li si letenku s velkým časovým předstihem, můžete se po Evropě proletět za pouhou tisícovku! Společnost easyJet má ve svém strojovém parku pětadvacet nejnovějších Airbusů A319, které vás například do Londýna dopraví za pouhou půldruhou hodinu letu. Více informací o letenkách a jejich rezervaci na www.easyjet.com.

A více o zmíněném festivalu: www.getloadedinthepark.com 

zavřít