Chinaski zaberou v prosinci na tři dny Lucerna Music Bar

Vydáno 24.11.2011 | autor: redakce

Podzimní turné zakončí Chinaski trojbojem v Praze, vystoupí 6., 7., a 8. prosince v Lucerna Music Baru. Zahrají průřez všemi alby, dojde i na Punčocháče. Prostřední vystoupení bude unikátní, půjde o jejich tisící koncert. Mezi hosty se objeví Zuzana Norisová, Adam Stivín nebo Radim Hladík.

Chinaski zaberou v prosinci na tři dny Lucerna Music Bar Chinaski zaberou v prosinci na tři dny Lucerna Music Bar

chinaski_5Klubový speciál 2 skupiny Chinaski se blíží ke konci. Všechny koncerty, které kapela odehrála, se těšily výjimečnému zájmu fanoušků. Podzimní turné zakončí tři po sobě jdoucí koncerty v pražském Lucerna Music Baru.
7. prosince půjde dokonce o 1000. koncert v historii Chinaski se speciálním hudebním setem, propojujícím osobnosti, jež prošly kapelou během její existence, a vybraní hosté. Těšit se můžete například na Radima Hladíka, Adama Stivína, Michala Dvořáka, Zuzanu Norisovou, Karla Heřmana a další.

Smutní nemusí být ani ti, mající vstupenky na koncert 999 (6. prosince) a na koncert 1001 (8. prosince). Kapela jim vzkazuje: „ Přijďte a uvidíte nás naživo.  Budeme hrát víc než dvě hodiny průřez všemi alby, které dosud vyšly od roku 1995, určitě zazní  Počkej aspoň chvíli, Zuby umělý, Mám tě rád, Můžeš mi psát, Punčocháče, Vinohradská 90, Dlouhej kouř, Kutil, Klára a další“.

„Chceš vidět i další náš koncert naživo? Je to na tobě!“. To je podtitul celého Klubového speciálu 2. Chinaski se totiž rozhodli podpořit program prevence proti požívání alkoholu za volantem. Návštěvníci každého mají možnost u stánku BESIP dostat alkohol testery, reflexní prvky a letáky a hlavně si pomocí speciálních brýlí a hry vyzkoušet, jaké to je řídit pod vlivem alkoholu s 1,5 promile v krvi, což je hladina, při níž se mnozí považují téměř za střízlivé.



Text: TZ, kofo

zavřít