Koncert Čechomor ve vyprodaném Národním divadle míří na DVD

Vydáno 25.11.2011 | autor: redakce

Loni v prosinci zahrál Čechomor vyprodané Zlaté kapličce, teď záznam míří na CD a DVD. S kapelou vystoupila Ewa Farna, kytarista Gerry Leonard a virtuosky Gadrew Way. Čechomor v Národním se chystá do prodeje už v pondělí. 

Koncert Čechomor ve vyprodaném Národním divadle míří na DVD Koncert Čechomor ve vyprodaném Národním divadle míří na DVD

cechomor 2011Exkluzivní záznam z vyprodaného koncertu v Národním divadle v Praze z prosince 2010, provoněný předvánoční atmosférou a ozvláštněný výtečnými hosty - Ewou Farnou a Gerrym Leonardem, navíc za svátečního doprovodu sympatického kvarteta virtuosek Gadrew Way, se stává skutečností. Neopakovatelná událost Čechomor v Národním vychází konečně na DVD a CD, vychází 28. listopadu 2011.

 

Ewou Farnou se kapela potkala již na projektu Písně z hradů a zámků a tam se také zrodila myšlenka spojit její výrazný hlas s tímto hudebním tělesem i pro vánoční turné. "Přizvání Gerryho Leonarda bylo předzvěstí další spolupráce, stal se producentem našeho nového alba a v létě s námi jel turné k podpoře tohoto CD. Koncert v Národním byl skvělou příležitostí, jak si vyzkoušet jak nám to bude na pódiu ladit. A ladilo to výtečně," říká Karel Holas, houslista a zpěvák skupiny Čechomor.

Na CD a DVD s příznačným názvem Čechomor v Národním si budete moci poslechnout a vidět 23 skladeb. Najdete zde například písně jako Halaj Bůvaj, Maluški či Holubička, které v současnosti patří k nejsledovanějším na kanálu YouTube. Výjimečný zážitek v aranžmá Jana Kučery, podkreslený podmanivými tóny smyčcového kvarteta Gadrew Way, výraznou pěveckou účastí Ewy Farne a v neposlední řadě i podmanivou elektrickou kytarou Gerryho Leonarda. 

 

Text: TZ, kofo 

zavřít