George Michael ruší vystoupení, leží se zápalem plic

Vydáno 26.11.2011 | autor: redakce

George Michael leží v rakouské nemocnici se zápalem plic. Na radu lékařů musel zrušit všechna vystoupení až do konce roku. Praha měla štěstí, koncert ze Symphonica Tour proběhl v O2 aréně už 14. listopadu.

George Michael ruší vystoupení, leží se zápalem plic George Michael ruší vystoupení, leží se zápalem plic

george-michael_2011_symVýjimečná série koncertů, během kterých zpěvák vystupoval s početným symfonickým orchestrem, byla naplánována až do 12. prosince 2011. Všechna data musela být odložena na příští rok.

Management George Michaela vydal prohlášení, ve kterém stojí: "S velkým zarmoucením musí George Michael oznámit odložení zbývajících koncertů v rámci Symphonica Tour. Důvodem je jeho boj se zápalem plic. Georgeovi se dostává skvělé péče a dobře reaguje na léčbu. Jeho stav se pomalu zlepšuje. Lékaři mu však sdělili, že není možné, aby uskutečnil zbytek turné.  Musí maximálně odpočíval."

Pražský koncert v rámci zmiňovaného turné byl naštěstí naplánován už na polovinu listopadu. George Michael zpíval v O2 aréně také o sňatcích gayů a svém bývalém příteli, jak se můžete dočíst v naší reportáži. Jeho největší fanoušci si nenechali samozřejmě ujít ani jeho předchozí premiérové vystoupení, které se uskutečnilo letos v srpnu v pražské Státní opeře. Ten se za doprovodu Českého národního symfonického orchestru nesl v jazzovém duchu.

Text: kofo
zavřít