Madonna přizvala do nového singlu rapperku M.I.A. a ujetou Nicki Minaj

Vydáno 27.11.2011 | autor: redakce

Madonna a producent William Orbit makají na nové desce. První singl Give Me All Your Love opepří rapperka M.I.A. a ulítlá Nicki Minaj. Singl měl vyjít až v příštím roce, jeho demo verze ale utekla na internet už 8. listopadu.

Madonna přizvala do nového singlu rapperku M.I.A. a ujetou Nicki Minaj Madonna přizvala do nového singlu rapperku M.I.A. a ujetou Nicki Minaj

madonna-50595Jejich společné dílo propálila M.I.A. přes svůj účet na Twitteru. Tady fanouškům vzkázala, že se chystá na výlet do New Yorku právě za Madonnou a Nicki Minaj.

Demo verze Give Me All Your Love unikla na internet už 8. listopadu. Madonnu to samozřejmě pořádně vytočilo, protože singl měl jít ven až v roce 2012. 

Její manažer Guy Oseary vzkázal: "Madonna mi řekla. 'Moji opravdoví fanoušci by tohle nikdy neudělali. Žádáme toho, kdo má zveřejnění písně na svědomí, ať toho hned nechá'."

Nové album Madonny zatím nemá název, jasné je, že ho produkuje William Orbit. Ten s ní taky pracoval na albu Ray Of Light. Poslední řadovku královna popu vydala v roce 2008, šlo o Hard CandyGive Me All Your Love vyjde v únoru či březnu příštího roku.

M.I.A. jste mohli letos potkat na slovenském festivalu Pohoda, kde byla jedním z headlinerů. Nicki Minaj vydala loni debutové album Pink Friday, za které posbírala ceny MTV i American Music Awards. Taky je známá svými ulítlými oblečky a tím, že střídá barvu vlasů častěji než ponožky.



Text: kofo
 
zavřít