Bez Coldplay bych stál za nic, říká Chris Martin

Vydáno 29.11.2011 | autor: redakce

Frontman Coldplay se nedávno přiznal, že si nedokáže představit svoji sólovou kariéru. Bez zbytku kapely by toho prý moc nedokázal. Taky je vděčný za to, jak se vypořádali s jeho mediální popularitou. Coldplay vydali koncem října pátou studiovku Mylo Xyloto.

Bez Coldplay bych stál za nic, říká Chris Martin Bez Coldplay bych stál za nic, říká Chris Martin

chris_martinTakhle upřímný byl Chris Martin v rozhovoru pro britský hudební magazín Q. Rozpovídal se i tom, jak moc si parťáků z kapely váží. Sám by prý nic z toho, čeho Coldplay dosáhli, nedokázal. Hodně je jim vděčný i za to, jak se vypořádali s rostoucím zájmem médií kolem jeho osoby. 

K tomu dodal: „Jsou to mí opravdu dobří přátelé. Je jím jasné, že se o mě píše osmkrát víc než o nich, protože jsem frontman a navíc ženatý s Gwyneth Paltrow. Vědí, jak moc je potřebuju, sám bych to nezvládl.“ 

Coldplay vydali 24. října pátou řadovku Mylo Xyloto, přečtěte si jeho recenzi. Jedním ze songů je duet Chrise Martina s Rihannou.

Na příští rok má kapela v plánu masivní britské turné, v rámci kterého se chystají třikrát za sebou vystoupit na fotbalovém stadionu FC Arsenal v Londýně.


 
Text: kofo


chris_martin_hpp

 

 

zavřít