Poslední letošní Lollypop v Radost FX už tento pátek, zastavte se pro dárky

Vydáno 29.11.2011 | autor: redakce

Radost FX přichystala poslední letošní mejdan z řady Lollypop už na tento pátek. Residentní DJe Viléma a Henriette doplní DJ Raq a extravagantní Diva Noxx. Prvních sto platících navíc dostane speciální dárek.

Poslední letošní Lollypop v Radost FX už tento pátek, zastavte se pro dárky Poslední letošní Lollypop v Radost FX už tento pátek, zastavte se pro dárky

lolypop_prosinecV pátek 2. prosince se musí všichni fanoušci vypravit na poslední Lollypop roku 2011, tentokrát s podnázvem Gift.

Nejznámější gay friendly night v ČR vám celý rok přinášela jen tu nejvybranější zábavu a hudbu. Pozitivním přínosem se ukázala spolupráce s novou rezidentkou Lollypopu djkou Henriettou a Honzou Valderem, kteří pro Vás každý měsíc vymýšlejí nová a nová překvapení. Společně s DJem Vilémem dnes tvoří sehraný tým a akcích je to jistě vidět.

Vzhledem k blížícím se vánočním svátkům si Lollyteam připravil malou oslavu již o druhém adventním víkendu. Kromě našich residentů zahrají DJ Raq a extravagantní Diva Noxx.

Připravte se na populární fotobox, tentokrát ve stylu vánočního betlému. Vyrobit a darovat si budete moci vlastní dárky a prvních 100 platících dostane dárek od nás.

Kluci mají vstup do Radost FX na 2. prosince do jedenácti večer zdarma. S orazítkovaným letákem až do půlnoci. 





Text: TZ, kofo 

 

zavřít