Nejlepší koncertní kapela na světě? Coldplay!

Vydáno 02.12.2011 | autor: redakce

Proč pořádat hudební ankety, když se muzikanti umí pochválit sami? Chris Martin o budoucnosti Coldplay mluví všelijak, ale na svoji kapelu nedá při koncertech dopustit.

Nejlepší koncertní kapela na světě? Coldplay! Nejlepší koncertní kapela na světě? Coldplay!

coldplay_018_adjChris Martin se v rozhovoru pro magazín Q opět zamyslel nad budoucností skupiny a pořád si nedokáže připustit myšlenku, že Mylo Xyloto (naši recenzi si přečtěte zde) není poslední deska a že kapela bude mít sílu natočit další album.

Po každé desce mám pocit, že je naše poslední, ale teď jsem ve fázi, kdy to myslím opravdu vážně. Fakt si teď nedokážu představit, že bychom točili další," řekl Martin.

Zpěvák Coldplay si stojí za svým názorem i po čtvrt roce, ale současný stav nepřičítá nějaké krizi uvnitř kapely. Naopak. Coldplay jsou podle něho ve velké formě a v současnosti byste jen těžko hledali lepší koncertní skupinu.

Na pódiu to fakt zbožňuju. Mám rád naši kapelu, baví mě s ní hrát a užívám si to. A když stojím na pódiu, nepochybuju o tom, která skupina je nejlepší na celým světě," dodal Martin s tím, že veškerá euforie vyprchá, jakmile skončí koncert. Chris zároveň popřel, že by se vydal na sólovou dráhu, podle něj by to byla katastrofa.

Dodejme, že Coldplay spolu hrají již od roku 1996 a za to dobu stihli vydat pět studiovek.



mp
coldplay_top_be
zavřít