Rihanna na turné: Londýn ji vypískal, jak dopadne v Praze?

Vydáno 03.12.2011 | autor: redakce

Rihanna je právě na evropském turné, v jehož rámci zavítá příští týden do české metropole. Reakce fanoušků ale nejsou bůhvíjak nadšené, v Londýně ji publikum dokonce dvakrát vypískalo.

Rihanna na turné: Londýn ji vypískal, jak dopadne v Praze? Rihanna na turné: Londýn ji vypískal, jak dopadne v Praze?

rihanna_rosesRihanna rozhodně nemá v Londýně na růžích ustláno.Nejde přitom o první „prohřešek" a zůstává otázkou, kolikrát si ještě Rihanna vyslechne namísto nadšeného tleskání pouze nenávistné bučení. Paradoxem je, že kvůli pozdnímu příchodu na ni bučelo publikum i minulý měsíc, a to na stejném místě (londýnská O2 Arena).

Měla více jak hodinu zpoždění," znělo jedním hlasem od britských fanoušků, kteří na třiadvacetileté zpěvačce nenechali nit suchou. Pohoršovali se zejména nad nepřiměřenou sexualitou a odvážným pojetím celé show. „Odešli jsme jako spousta lidí v polovině vystoupení. Organizátoři u východu rozdávali letáky s informacemi o možném podání stížnosti," citoval návštěvníky koncertu Digital Spy.

Jak na odvážnou show zareaguje české publikum, bude jasné 7. prosince, kdy zpěvačka vystoupí v pražské O2 Areně. Jako host se představí skotský DJ a producent Calvin Harris

Rihanna vydala před pár týdny již šestou studiovku, album Talk That Talk (naši recenzi čtěte zde).



mp
rihanna_top_2
zavřít