Trent Reznor vydává soundtrack, pomohli mu Led Zeppelin a Karen O

Vydáno 04.12.2011 | autor: redakce

Frontman Nine Inch Nails a režisér David Fincher to dali zase dohromady. Po oscarovém úspěchu The Social Network se nyní spojili při práci na Girl with the Dragon Tattoo. Soundtrack vychází tento pátek, na film si počkáme do ledna.

Trent Reznor vydává soundtrack, pomohli mu Led Zeppelin a Karen O Trent Reznor vydává soundtrack, pomohli mu Led Zeppelin a Karen O

reznorNový soundtrack Trenta Reznora má dohromady stopáž na tři hodiny. Album k filmu Girl with the Dragon Tattoo vychází už v pátek 9. prosince. Film je natočen podle stejnojmenné knihy skandinávského spisovatele Stiega Larssona. Ta je součástí trilogie Millenium.

Už jsme zmiňovali, že se na albu také objeví Led Zeppelin, respektive jejich předělaný Immigrant Song s přidanými vokály Karen O, zpěvačky Yeah Yeah Yeahs.

Na oficiální stránky Nine Inch Nails jejich frontman napsal: "Posledních čtrnáct měsíců jsem s Atticcusem tvrdě makal na filmu Davida Finchera The Girl with the Dragon Tattoo. Smáli jsme se i brečeli, ztráceli jsme hlavu a dali dohromady nejkrásnější a nejdrsnější hudbu za celou naši kariéru. Výsledkem je tříhodinový opus. S radostí vám oznamuji, že už teď byly spuštěny předobjednávky. Oficiálně vychází 9. prosince."

Už teď si můžete zadarmo stáhnout ochutnávku soundtracku
 o šesti položkách.

The Girl with the Dragon Tattoo jde do českých kin pod názvem Muži, kteří nenávidí ženy, a to až příští rok. Konkrétně 12. ledna 2012.

Immigrant Song - Trent Reznor & Atticus Ross & Karen O
 



Text: kofo
zavřít