Jsme černé ovce metalu, říkají Korn

Vydáno 05.12.2011 | autor: redakce

Právě dnes 5. prosince vychází novinka amerických Korn s názvem The Path Of Totality. Korn se na desce skutečně vyřádili a ke spolupráci si přizvali přední dubstepové DJe, jako je Skrillex nebo Noisia. Reakce jsou rozporuplné.

Jsme černé ovce metalu, říkají Korn Jsme černé ovce metalu, říkají Korn

kornnew„Vždycky jsem cítil, že jsou Korn černou ovcí metalové komunity, protože nikam nepasují. Když jsem natáčel první album, vynalezl jsem nový styl muziky. Nyní je to to samé. Dlouho jsem nebyl tak nadšený,“ říká zpěvák Jonathan Davis.

Korn
právě dnes vydávají své desáté album The Path Of Totality. Skládá se výhradně z písní, které produkovali dubstepoví DJové. Skrillex se ujal tří skladeb včetně singlu Get Up, ke kterému kapela také natočila klip, Noisia má na kontě také tři tracky, Downlink zpracoval čtyři a Excision dvě písně.

Zpěvák dodal, že cítil, že se kapela může držet svého stylu psaní songů, ale přesto nebýt nudná. „Jsem umělec. A jsem v téhle hře už tak dlouho, že potřebuju výzvy a inspiraci. Chci dělat umění, a chci ho dělat odlišně,“ řekl dále Davis.

Zpěvák také prozradil, že mu chybí paření s kapelou. Na otázku, jak se jeho současný život vyvíjí v porovnání se začátky v hudební branži, odpověděl:  „Jestli mi chybí staré časy? No jasně! Chci pařit, chci šňupat koks a šukat děvky a tohle všechno. Ale nemůžu. Mám rodinu a drogy by mě zabily,“ přiznal Davis bezostyšně.



text: map, foto: archiv

kopie 2 - korn

 

zavřít