Imodium připustili rozpad: Třeba už dalších deset let nebude

Vydáno 05.12.2011 | autor: PR

Imodium slaví deset let existence a rozhodli se bilancovat. Z archivních materiálů poskládali filmový dokument a promítnou ho jak v rodném Broumově, tak v pražském Rock Café.

Imodium připustili rozpad: Třeba už dalších deset let nebude Imodium připustili rozpad: Třeba už dalších deset let nebude

imodium_vidTéměř hodinový filmový dokument nazvaný mapuje deset let existence broumovské kapely. Nabídne záznam všech devíti singlů odehraných v podobě studiové live session, zajímavosti z archivu, záběry dosud nepublikované a rozhovory jak se členy kapely, tak s lidmi, kteří byli u počátku Imodia.

Zpěvák a kytarista Thom říká: „Musím uznat, že hrabat se v celém tom stohu fotek, videí a dalších dochovaných zajímavostí byla zábava. Doufám, že to pobaví i diváky a zároveň se o naší kapele dozvědí spoustu nových věcí."

Režisérem dokumentu je Jan Chramosta. Bubeník Imodia Kárl tvrdí: „Motto celého záznamu zní: Třeba už dalších deset let nebude, a tak jsme si nechali udělat menší památku na super muzikantské časy. Samozřejmě bychom si moc přáli, aby za dalších deset let vznikl třeba druhý díl."


Snímek  bude premiérově promítnut 16. prosince v Broumově a poté 21. prosince ve Studiu Saint Germain v pražském Rock Café. Kytarista Dan podotýká: „Už jsme si tak nějak zvykli obdarovávat fanoušky i něčím jiným než jen koncerty nebo alby. Pevně věříme, že to o nás většina z nich ví a je za to ráda."

Imodium zároveň začali pracovat na přípravě materiálu pro svoji čtvrtou studiovku.



zdroj: TZ, mp

zavřít