Anthony Kiedis rozplakal otce vstupem do Síně slávy

Vydáno 07.12.2011 | autor: redakce

Red Hot Chili Peppers se opět vyhřívají na výsluní, a to doslova. Poté, co letos vydali novinku I´m With You, byli uvedeni do Síně slávy, v Americe nazvané Rock and Roll Hall Of Fame.

Anthony Kiedis rozplakal otce vstupem do Síně slávy Anthony Kiedis rozplakal otce vstupem do Síně slávy

red-hot-chili-peppers-2011Frontman Anthony Kiedis popsal v rozhovoru pro časopis Rolling Stone svoje pocity a reakce. „Zavolal jsem svému tátovi a řekl mu, že to nesmí nikomu říct, protože v té době ta informace ještě nebyla zveřejněna. Řekl jsem: Tati, ty a já jsme jedné krve. Chci ti povědět něco, co nesmíš nikomu říct,“ vzpomíná Kiedis.

„Myslím, že tohle je něco, co prostě chceš sdílet s lidmi, kteří ti jsou nejbližší, jako je rodina nebo tví dlouholetí přátelé. Táta plakal,“
říká Kiedis.

Zpěvák své nadšení z celého dění kolem kapely neskrývá a dle svých slov je za vše velmi vděčný. „Mé srdce opravdu naplňuje vědomí, jak moc máme rádi to, co děláme, a jak moc se já a Flea navzájem milujeme. Jsme spojeni v dobrém i zlém a chceme tu káru táhnout dál, dělat dál to, co děláme. Cítím obrovský smysl pro bratrství, protože jsme to dokázali společně,“ dodal Kiedis.

Red Hot Chili Peppers
plánují v roce 2012 obrovské světové turné trvající až do roku 2013. Po šesti letech tentokrát Papričky neminou ani Českou republiku, 27. srpna vystoupí v pražské Synottip Areně poprvé pod širým nebem.

 

 

 text: map, foto: archiv
 


anthony-kiedis-dgg-015540

 

zavřít