Pavol Habera a Team končí, vyrazí na poslední turné

Vydáno 07.12.2011 | autor: redakce

Pavol Habera vyjíždí se skupinou TEAM na rozlučkové turné. V rámci něho navštíví 10 českých měst včetně Prahy, kde vystoupí v O2 areně.

Pavol Habera a Team končí, vyrazí na poslední turné Pavol Habera a Team končí, vyrazí na poslední turné

 
team5„Po skoro 30 letech na hudební scéně chceme uzavřít jednu úspěšnou kapitolu našich hudebních životů. Předtím to ale pořádně rozjedeme na našem rozlučkovém turné", říká lídr kapely Pavol Habera.

Technické detaily a podoba podia se sice ještě dolaďují, ale už teď je jisté, že v historii TEAMU půjde bezpochyby o největší, nejnákladnější a nejvýpravnější show, kterou kdy kapela v rámci svého turné předvedla. Chybět samozřejmě nebudou ani ty největší hity kapely, kterých má TEAM několik desítek.

„Hitů máme tolik, že bude problém do dvouhodinového koncertu vměstnat všechny tak, aby žádný fanoušek neodcházel zklamaný", říká Pavol Habera. Zda zazní Reklama na ticho, Držim ti miesto nebo Malá nočná búrka však neprozradil. „Je to vo hviezdach ...", zůstává tajemný Habera.


Skupina TEAM patří k nejvýraznějším uskupením na česko – slovenském nebi populární hudby. Kapela dosud vydala 11 řadových alb a 5 kompilací největších hitů. Na svém kontě má mj. 3 vítězství v anketě Zlatý slavík (1989, 1990, 1991) hned několik jejich alb získalo platinový status. Mezinárodního úspěchu i za hranicemi tehdejšího Československa dosáhla skupina i díky skutečnosti, že první album TEAM 1 nazpívala i v esperantu.

Turné:
14. května - České Budějovice
16. května - Plzeň
18. května - Karlovy Vary
22. května - Olomouc
23. května - Zlín
25. května - Pardubice
26. května - Jihlava
29. května - Praha
31. května - Brno
2. června - Ostrava



zdroj: TZ, map 
zavřít