Prague Conspiracy pokřtí EP spolu s Dirty Blondes

Vydáno 13.12.2011 | autor: redakce

Již tuto sobotu 17. prosince pokřtí v pražském Paláci Akropolis společné EP kapely Prague Conspiracy a Dirty Blondes. Koncerty obou kapel patří k těm nejenergičtějším na domácí scéně.

Prague Conspiracy pokřtí EP spolu s Dirty Blondes Prague Conspiracy pokřtí EP spolu s Dirty Blondes

prague conspiracyI přesto, že na postu frontmanů stojí u obou kapel ženy, předvádí obě spřežení rock’n’rollovou show světového formátu. Energie valící se z podia předčí většinu domácích punkových a rockových kapel.

Kapela Prague Conspiracy se představí poprvé v Praze v nové sestavě. V říjnu letošního roku prodělala kapela zásadní změnu na postu frontmana. Marianu Wesley vystřídala Aneta Galisová, která tak přispěla k pomyslnému dokončení přerodu z původního ska ansámblu v rockové těleso s punkovým srdcem. Dále byla sestava doplněna o druhého kytaristu, kterým je Krlesh z Queens of Everything, 2v1 a Flaming Cocks.

Jako speciální hosté zahájí večer čeští Hives - Dead Popes Company. Po koncertech bude od 22:00 následovat divadelní představení Ženský divadelní improvizační punk a o afterparty se postará DJ Tchi Tchi Man a DJ Buqi.

Ke každému vstupu je navíc CD zdarma!

  

zdroj: TZ, map, foto: archiv
zavřít