Vypsaná fixa: DIY interview aneb udělej si rozhovor

Vydáno 14.12.2011 | autor: redakce

Pro DIY rozhovor byla tentokrát vybrána Vypsaná fixa, která před nedávnem vydala novinku Detaily. Nyní zodpoví vaše zvídavé dotazy.

Vypsaná fixa: DIY interview aneb udělej si rozhovor Vypsaná fixa: DIY interview aneb udělej si rozhovor

 
fixa_detŠestou studiovku Detaily, kterou Fixa vydala letos na podzim, produkoval Dušan Neuwerth a točila se v tuzemských studiích Sono a Gui-tón.

Album promoval pilotní singl Vše za 39,-, ke kterému Fixa natočila i videoklip, a deska se křtila 1. listopadu v Paláci Akropolis, kde zároveň odstartovalo podzimní turné. Kmotrem se stal režisér Bohdan Sláma.

Od té doby Vypsaná Fixa stihla představit i další klip k singlu Detaily. Po koncertě pro fanoušky zadarmo, jenž se konal v Pardubicích, chce své příznivce kapela potěšit ještě před Vánoci, a tak 22. prosince odehraje koncert v pražském Lucerna Music Baru.

"Tam, kde jsme šňůru začali, tak taky skončíme. Tenhle koncert je vyjímečnej v tom, že na něm vystoupí speciální hosté, kteří zahrají sami za sebe s akustickou kytarou. Bude to náš kámoš Honza Homola z kapely Wohnout a pak mistr Vladimír Merta - vrcholný představitel české písně. Bude to takový folkově-rockový předvánoční večer," prozradil zpěvák Márdi.

Pokud je tu něco, co jste o Vypsaný Fixe chtěli vědět, ale báli jste se zeptat, nyní máte možnost. Vaše dotazy zasílejte do pátku 16. prosince na adresu redakce@ireport.cz s heslem Vypsaná Fixa. Vybereme ty nejoriginálnější, které předáme kapele a na něž odpoví všichni její členové.



text: map: foto: archiv

fixa_det_hp 
zavřít