Monkey Business už dnes v Lucerně, Richard Müller pro nemoc nedorazí

Vydáno 15.12.2011 | autor: redakce

Monkey Business již dnes večer vystoupí na tradičním vánočním koncertě v sále pražské Velké Lucerny. Přestože účast přislíbil i Richard Müller, nakonec nedorazí. Kapela ale slibuje jiné překvapení.

Monkey Business už dnes v Lucerně, Richard Müller pro nemoc nedorazí Monkey Business už dnes v Lucerně, Richard Müller pro nemoc nedorazí

 
mb_poster_tiskovkaRichard Müller sice svoji účast na koncertě Monkey Business přislíbil, pro přetrvávající nemoc se ale nakonec z akce musel omluvit. Momentálně se léčí v nemocnici se zápalem plic.

Monkey Business si ale připravili jiného, neméně atraktivního hosta, jehož jméno ale zatím tají a plánují ho jako překvapení.

Druhým, neméně významným hostem, bude kapela Pražský výběr II v čele s Michaelem Kocábem, kterého jak je známo, kapelník Monkey Business Roman Holý na začátku své kariéry velmi obdivoval.

Koncert začne o půl deváté večer a pro pravé fanoušky je připravena i afterparty v kavárně Lucerna, kde budou do brzkých ranních hodin hrát DJ's Maceo a Cashmeer



zdroj: TZ, map, foto: archiv 
zavřít