MAGICKÉ PULSY PINK FLOYD

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Legendární londýnští art-rockeři PINK FLOYD vytahují další perly z archívu. Je libo kompletní live záznam jejich kultovního opus magnum Dark Side Of The Moon? Vyjde 5. prosince na DVD.

MAGICKÉ PULSY PINK FLOYD MAGICKÉ PULSY PINK FLOYD

Když před 10 lety potěšili PINK FLOYD své četné fanoušky VHS záznamem Pulse, šlo jen o část zachycené performance kapely v londýnském Earl´s Court v rámci turné k albu Division Bell (1994).

Málokdo kromě zainteresovaných, či přímých účastníků vystoupení věděl, že David Gilmour, Nick Mason, Rick Wright a hosté tehdy živě předvedli i plný, nezkrácený komplex alba Dark Side Of The Moon, kterým se v roce 1973 zařadili mezi jedny z nejdůležitějších, vpravdě nesmrtelných skupin rockové historie.

Pulse tedy 5. prosince vyjde ve formě exkluzivního 2DVD packu (grafiku měl opět na starosti Storm Thorgersen, letitý výtvarný spolupracovník Floydů), vyšperkovaného raritami z historie kapely, vhledy do zákulisí, dokumenty a rozhovory.

Apropos, zmíněné album Division Bell z roku 1994 je stále ještě dosud posledním studiovým počinem souboru, který se v létě nečekaně objevil na charitativní akci Live8 v původní sestavě, i s někdejším téměř výhradním autorem, kapelníkem, baskytaristou a zpěvákem Rogerem Watersem.
zavřít