Nick Cave And The Bad Seeds plánují comeback

Vydáno 20.12.2011 | autor: redakce

Nick Cave plánuje comeback s kapelou The Bad Seeds. Zároveň na hudebním festivalu předběžně oznámil prozatímní konec projektu Grindeman.

Nick Cave And The Bad Seeds plánují comeback Nick Cave And The Bad Seeds plánují comeback


nickcave08mayMinulý týden Jim Sclavunos, který hraje jak v The Bad Seeds, tak v projektu Grindeman, v rozhovoru prohlasil, že The Bad Seeds byli zanedbáváni a je na čase tvořit něco nového. "Je to už asi čtyři roky, co jsme něco udělali, a já myslím, že je na čase dát zase dohromady nějakou krásnou hudbu," pronesl Sclavunos.

Sdělení následovalo poté, co Nick Cave během koncertu na Meredith Music Festivalu prohlásil, že Grindeman končí. "Tohle je pro Grindeman. Je po všem... Uvidíme se všichni za 10 let, až budeme starší a ošklivější," řekl Cave.

"Co se stalo na Meredith Festivalu, bylo více než sbohem. Normálně by se oznámení vydalo jako tisková zpráva, ale kdo ví, co bude za 10 let... Moje křišťálová koule má momentálně trochu vybité baterky, takže nemohu předvídat, jaká je budoucnost Grindeman - pokud vůbec nějaká je," dodal Sclavunos. "Myslím, že je výsadou muzikantů, dělat, co si myslíme, že je v danou chvíli správné, a také změnit názor, když to uznáme za vhodné."

V loňském roce Nick Cave řekl, že by letos rád vydal album a The Bad Seeds. "Plánuju jít do studia a začít natáčet, ale neudělám to dřív, než skončí turné s Grindeman, které je úžasné," uvedl Nick Cave. Datum natáčení ani vydání alba není dosud známo.



text: map, foto: archiv 

cave_top_g
zavřít