RALPH MYERZ SE ŘÍTÍ DO ABATONU!

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Po euforicky přijatém vystoupení na festivalu Love Planet se do Čech vrací norští eklektičtí rošťáci RALPH MYERZ & THE JACK HERREN BAND, aby v Abatonu rozjeli 27.10. svoji pyrotechnicky, rytmicky i hudebně našláplou show. Na druhém pódiu si zařádí DJ Kaplick nebo Saboteur.

RALPH MYERZ SE ŘÍTÍ DO ABATONU! RALPH MYERZ SE ŘÍTÍ DO ABATONU!

Na čtvrtek 27. října připravili D Smack U Promotion a Abaton Production pro hudební fanoušky opravdovou lahůdku.

Slovy ztěží popsatelné, nutno vidět na vlastní oči. Asi jedině toto lze napsat o téhle partičce z norského Bergenu, která na letošním festivalu Love Planet do puntíku splnila roli černého koně festivalu Jedním slovem – superparáda!

Jako zdroj hudební inspirace uvádějí Kiss, ACDC, Metallicu, Morriconeho & Arnolda, Kraftwerk, Faltermeyer, George Clintona, jamajský dub, Tribe Called Quest, Prince a mnoho dalších. Nejdůležitější na jejich hudbě je ale především nadhled a všudypřítomná radost z tvorby, která je slyšet nejenom z jejich nahrávek (aktuální deska Your New Best Friends - Emperor Norton/Rykodisc/Tuba 2005), ale také z jejich živých vystoupení.

Možná jeden z nejlepších koncertů letošního roku proběhne za asistence DJs Kaplicka, Saku, Saboteura a Spratek Soundsystemu na druhé scéně. Vstupenky jsou k dispozici v sítích Ticketstream a Ticketpro.

Více informací na www.prostorabaton.cz a na veselé home page www.ralphmyerz.net.

Start ve 20:00.

zavřít