Guns N' Roses: bude turné ve staré sestavě? Slash souhlasí

Vydáno 28.12.2011 | autor: redakce

Axl Rose se nebrání tomu, aby Guns N' Roses odehráli v rámci uvedení do rock'n'rollové síně slávy několik koncertů v původní sestavě. Má to ale jeden háček.

Guns N' Roses: bude turné ve staré sestavě? Slash souhlasí Guns N' Roses: bude turné ve staré sestavě? Slash souhlasí

axl_rose_topAxl má strach z obnovení původních Guns N' Roses nejen kvůli personálním problémům, ale obává se, že by se na kapelu nabalila řada lidí, kteří by na tom chtěli jenom finančně vydělat. V rozhovoru pro LA Times řekl, že z toho všeho má smíšené pocity. „Pro spoustu fanoušků to hodně znamená, nerad bych jim to kazil. Jenže všichni ti manažeři chtějí jenom jedno: prodat lístky na naše comebackové turné a vydělat na tom."

 

Axl dále prozradil, že nechce do obnovené sestavy bubeníka Stevena Adlera a kytaristu Izzyho Stradlina. Překvapivě pak dal přednost Slashovi a basákovi Duffovi McKaganovi.

S Izzym a Stevenem to nemá co dělat, není to osobní. Hodně jsme se se současnou sestavou nadřeli, máme za sebou řadu koncertů a hodně jsme toho zažili. Takže by vlastně nešlo ani o plnohodnotný reunion," vysvětluje Axl.

V rozhovoru došla samozřejmě řeč i na jeho vztah se Slashem. „Zuřila mezi námi válka od prvního dne," řekl Axl narovinu. „Se Slashem to začalo hned ten den, kdy jsme se poprvé potkali."

Jak tedy Guns N' Roses oslaví svůj vstup mezi rockovou smetánku, zůstává ve hvězdách. Tedy spíše na tom, jak se Axl Rose rozhodne. Slash už na jakékoliv úvahy o comebacku rezignoval a řekl, že jenom bůh ví, jak to dopadne. „Jestli začneme já, Izzy, Axl a Duff spolu mluvit, mohlo by to vyjít," dodal optimisticky Slash.



mp


axl_rose_top
zavřít