Silvestr podle Red Hot Chili Peppers? Koncert pro miliardáře!

Vydáno 29.12.2011 | autor: redakce

Roman Abramovič, ruský podnikatel a majitel anglického fotbalového klubu Chelsea, ve kterém chytá i český gólman Petr Čech, si umí užívat. Poslední den v roce mu na soukromém večírku zahrají Red Hot Chili Peppers.

Silvestr podle Red Hot Chili Peppers? Koncert pro miliardáře! Silvestr podle Red Hot Chili Peppers? Koncert pro miliardáře!

rhchp_clanekSilvestrovský večírek proběhne v Abramovičově luxusním sídle v Karibiku, jehož cena se odhaduje na 1,7 miliardy korun. Podle The Daily Telegraph hodlá ruský miliardář utratit za rozlučku s letošním rokem přes 150 milionů korun.

Zlatým hřebem Silvestra má být vystoupení kalifornských Red Hot Chili Peppers. Abramovič je znám svou zálibou v soukromých koncertech slavných muzikantů, jeho pozvání již v minulosti přijali například Beyoncé, Prince nebo Gwen Stefani.

„Redhoti" letos vydali desátou desku I'm With You (naši recenzi najdete zde) a živě ji přijedou představit i do České republiky, kde zahrají 27. srpna 2012 v pražské Synot Tip Aréně.

Roman Abramovič působil osm let jako gubernátor Čukotky, od roku 2003 vystupuje jako vlastník fotbalového klubu Chelsea, kde mimo jiné zajistil angažmá dnes slavnému trenérovi José Mourinhovi.



mp
red hot_2011_top
zavřít