Elton John chce točit biografii, hrát by ho měl Justin Timberlake

Vydáno 03.01.2012 | autor: redakce

Elton John potvrdil, že by si přál, aby jeho postavu v chystané biografii ztvárnil zpěvák a herec Justin Timberlake.

Elton John chce točit biografii, hrát by ho měl Justin Timberlake Elton John chce točit biografii, hrát by ho měl Justin Timberlake

 
eltonjustinV rozhovoru pro LA Times Elton John uvedl, že na jeho projektu Rocketman, na němž spolupracuje s autorem Billy Elliot Lee Hallem, je ještě spousta práce. O tom, kdo by ho měl představit na stříbrném plátně, má však zpěvák téměř jasno.

„Už velmi brzy vydáme oznámení," řekl John. „Máme režiséra a je jen otázkou času, kdy bude scénář vypadat přesně tak, jak chceme. Potom začneme obsazovat herce a plánovat," dodal zpěvák.

Na otázku, kdo by ho ve filmu měl hrát, odpověděl: „Zatím nevím, ale mám seznam lidí. Moje číslo jedna je Justin Timberlake, protože mě hrál předtím ve videu Davida LaChapelle a byl skvělý."

Elton John by navíc měl být výkonným producentem filmu, jak bylo oznámeno v září. Film by měl využít zpěvákovy největší hity a vyprávět příběh zázračného chlapce, který se stal mezinárodní hvězdou. Jedná se již o druhou spolupráci zpěváka s Lee Hallem od doby, kdy spolu dělali na muzikálové adaptaci Billy Elliot

text: map, foto: archiv

kopie - eltonjustin
zavřít