Dave Grohl z Foo Fighters a metalisti Ratt chystají hit

Vydáno 06.01.2012 | autor: redakce

Dave Grohl spolupracuje s hvězdami metalového nebe 80. let Ratt. Společně chystají nový song.

Dave Grohl z Foo Fighters a metalisti Ratt chystají hit Dave Grohl z Foo Fighters a metalisti Ratt chystají hit

dave-grohlGrohl se dal do kupy se zpěvákem Stephenem Pearcy Rattem a kytaristou Warrenem Demartinim, aby nahráli nový song. Ten je zřejmě určen pro Grohlův nový projekt.

„Necháme Davea, ať vám k tomu řekne víc, až bude připravený, děcka,“ uvedl Pearcy na jeho profilu na Twitteru. „Tohle se netočí pro Ratt,“ upřesnil a dále dodal: "Věc se má tak, že je to od Davea fakt cool. Pro nás je privilegium, že toho můžeme být součástí!“

Foo Fighters nedávno potvrdili, že se chystají do studia, aby tento rok nahráli novou desku. Kapela sotva vydala jejich poslední album Wasting Light a Grohl už se prostřednictvím Twitteru pochlubil, že už začal dávat dohromady další nápady na nové songy.

„Ještě jsme neskončili. Pořád tu je víc koncertů k zahrání, víc songů k napsání, víc desek k natočení, na další roky. Přemýšlím, kdybyste mi před 17 lety řekli, že v roce 2012 budu psát písně pro naše osmé album... No, dobře,“ napsal Grohl.

Foo Fighters byli nominováni v šesti kategoriích včetně alba roku na 54. udílení cen Grammy, s deskou Wasting Light. Slavnostní ceremoniál se odehraje 12. února v Los Angeles.

 

text: map, foto: archiv


kopie - dave-grohl 

 

 

zavřít