SOUTĚŽ S HUDEBNÍM BÁSNÍKEM BOBEM

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Folkový básník a legendární muzikant BOB DYLAN za necelé dva týdny opět navštíví Prahu. Je bezesporu, že jeho koncerty jsou vždy velkým zážitkem. Chcete-li být 7.11. v Sazka Aréně přítomni, máte nyní šanci vyhrát 2x 2 vstupy a Dylanovo raritní CD. Vstupte!

SOUTĚŽ S HUDEBNÍM BÁSNÍKEM BOBEM SOUTĚŽ S HUDEBNÍM BÁSNÍKEM BOBEM

BOB DYLAN 7. 11. 2005 od 20.00
Praha – Sazka Arena

Bob Dylan (narozen 24. 5. 1941 v Duluth, Minnesota, USA) je jedním za základních tvůrců popkultury druhé poloviny dvacátého století. Jeho písně známe všichni a není důležité zda je interpretuje sám autor či kdokoli z celé plejády umělců, kteří po jeho skladbách s oblibou a hojně sahají. Každá z nich totiž nese punc geniality a značku té nejvyšší hudební kvality. A nejde jen o hudbu. Jde i o poselství, které je v jeho textech i v jeho životních postojích. Nakřáplý Dylanův hlas je stejně nezaměnitelný jako způsob, jakým zbořil do té doby zažité představy o zpěvákovi.

Dylan je pro dějiny hudebního průmyslu nenahraditelný. Sám obohatil výrazový rejstřík a hudební formy o řadu nových stylů, které pak dál rozvíjeli jeho následovníci i další generace umělců. Bob Dylan je tajemná postava současného showbusinessu. V době kdy se všichni tlačí do médií, "protože to bez nich prostě nejde" , on neposkytl již více než dvacet let jediný rozhovor! O tom o čem dnes Dylan přemýšlí můžeme usuzovat jen z jeho písní. I v tom zůstává věrný ideálu, že umělec má hovořit prostřednictvím své tvorby. A tak se nezdržuje rozhovory a balast bulváru přenechává těm bezvýznamnějším. S železnou pravidelností vydává další skvělá alba a především je stále na nikdy nekončícím turné.

Letošní již čtvrtá zastávka Boba Dylana v Praze bude pro některé první, pro jiné několikátou příležitostí být zase v moci tohoto legendárního a uhrančivého génia. Jeho přítomnost byla a je vždy velkou událostí. O jeho nevyčerpatelné energii se mohli přesvědčit všichni, kteří viděli jeho předchozí vystoupení. Každé končilo „standing ovation“ a všichni jsme byli odměněni. A 7. listopadu tohoto roku budeme zase.



 





























Časy se mění, soutěže nikoli..

Na iReport.cz dáváme často šanci fanouškům spatřit své oblíbence zdarma. Nejinak tomu bude i tentokrát. Nabízíme 2x 2 volné vstupy na Dylanův koncert 7.11. v Sazka Aréně a zroveň hrajeme o 2x 2 CD jeho aktuálního, lususně vyvedeného alba "No Direction Home". A otázky?

1. Jak se jmenuje vlastním jménem Bob Dylan?

a. Robert Joseph Dylan
b. Robert Allen Zimmerman
c. Robert Allen Smith
d. Robert Smith

2. Kolikátou návštěvou Prahy je letošní koncert Boba Dylana?

a. 1.
b. 2.
c. 3.
d. 4.

3. Jak se jmenuje jeden z největąích hitů Boba Dylana?

a. This Love 
b. Fly Like an Eagle
c. Like A Rolling Stone
d. No Limit.

Své odpovědi zasílejte na adresu marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte heslo "Bob Dylan - soutěž" (bez uvozovek, samozřejmě). Nezapomeňte kromě správných odpovědí uvést také Vaše jméno a telefonický kontakt. Uzávěrka soutěže je 2.11. 2005 ve 21::11 hod. Výherci budou o způsobu převzetí vstupenek nebo CD včas informováni. 

Hodně štěstí!

Vstupenky na koncert Boba Dylana jsou k JIŽ OD 350 Kč, a dále pak za 800 a 900 Kč na stání a 790, 980, a 1400 Kč na sezení ve všech prodejních místech Sazka, online na www.sazkaticket.cz a telefonicky na callcentru 266 121 122.

Více o umělci na: www.bobdylan.com.




























zavřít