SOUTĚŽ S THE BACKWARDS PODRUHÉ

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Spanilá jízda kapely The Backwards po Čechách a Moravě pokračuje, ve většině míst mají vyprodáno a ohlasy jsou nadšené. V Reportu 11/05 jsme slíbili další soutěž, tady je. Hrajeme o volné vstupy na koncerty a o historicky první DVD této revivalové skupiny.

SOUTĚŽ S THE BACKWARDS PODRUHÉ SOUTĚŽ S THE BACKWARDS PODRUHÉ

Podzimní česko-moravksé turné kapely The Backwards, čítající celkem 16 koncertů, se přehouplo do své druhé poloviny. Turné odstartovalo začátkem října a nabízí fanouškům legendárních Beatles výběr z toho nejlepšího v podání špičky mezi Beatles revivalovými kapelami. The Backwards obměnili repertoár, do kterého zařadili několik nových skladeb z alba Rubber Soul: In My Life, If I Needed Someone To Love, Norwegian Wood, Run For Your Life a z alba Revolver: She Said, She Said; Doctor Robert a And Your Bird Can Sing. Na pódiu se kromě mnoha původních nástrojů z šedesátých let, které zaručují autentický zvuk, objeví také rarita – sitár v podání představitele George Harrisona ve skladbě Norwegian Wood.
























Nejvyšší čas spustit novou vlnu Beatlemanie a vyhlásit pokračování velmi úspěšné soutěže. Tentokrát je cenou 5 vstupenek na koncert dle libosti a navíc o 5 ks DVD s názvem "Four", na kterém najdete čtyři exkluzivní klipy, připomínající ve všech detailech legendární vystoupení "Brouků" v Ed Sullivan Show. Samozřejmě v podání ceněných The Backwards.

Otázka pokračuje v tradici nezáludných reportích soutěží:

Ve kterém roce kapela The Backwards OPĚT zvítězila v prestižním Beatle Festu v New Yorku?

A) v roce 1999 
B) v roce 2001
C) v roce 2003

Své odpovědi zasílejte mailem na adresu marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte heslo "Backwards - soutěž" (bez uvozovek, samozřejmě). Nezapomeňte uvést Vaše jméno, místo bydliště, telefonický kontakt, plus místo a datum koncertu The Backwards, který chcete navštívit. Uzávěrka soutěže je 30.11. 2005 v 10:07 hod. a možnost volných vstupů se vztahuje pouze na koncerty, probíjhající od 6. prosince do 15. prosince 2005.

Hodně štěstí!

 
















Historie skupiny, ukázky i aktuální dění, to vše je k nalezení na www.thebackwards.sk 

zavřít