STEREO MC`s AŽ V ÚNORU

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Vzhledem k tomu, že se termín vydání nového alba největších hitů skupiny STEREO MC´s posouvá na 27. ledna 2003, posouvají se i data koncertního turné skupiny podporující jeho vydání. Nový termín pražského koncert Stereo MC´s je naplánován v sobotu 1. února, místo konání zústává – Malá Sportovní Hala. Zatím se tedy můžete těšit na další akce taneční série INSTIKTIVE BEAT.

STEREO MC`s AŽ V ÚNORU STEREO MC`s AŽ V ÚNORU

Vedle Stereo MC´s se na podiu 1. února představí i Stephunk T. live a skupina z JAR – Moodphase 5ive (bude potvrzeno). Jedná se o all night party s djs & live acts, jména ostatních vystupujících budou v nejbližší době potvrzena.
Koncert Stereo MC´s bude součástí a zároveň i zakončením pražského mezinárodního festivalu taneční hudby – INSTINKTIVE BEAT – exkluzivní série dvanácti hudebních akcí, workshopů a parties, které pořádají agentury WAX, BEESWAX, a Coast of Bohemia.
V programu Instiktive Beat, o němž jsme nedávno informovali, přibyla další zajímavá akce:

UNDERWATER RECORDS vs GOOD TIMES
pátek 13. prosince, Křižíkovy pavilony – Výstaviště Praha

13. prosince se představí Underwater Records DARRENA EMERSONA a inslandští GUS GUS na jedné stagi a otec Good Times, NORMAN JAY společně s 2FUNKY na stagi druhé.

DARREN EMERSON patří mezi nejvlivnější postavy taneční scény. Jeho jméno je spjato s Underworld, jejímž byl leaderem a za jehož působení vydala kapela tři alba a prodala více než milion desek. Mezi jejich největší hity patří Cowgirl, Rez, Born Slippy a Dark and Long, které se řadí mezi djské klasiky. Poté, co v roce 2000 skupinu opustil, namixoval 2 Global Underground kompilace (Uruguay a Singapore), připravil remixy pro Fat Boye Slima, Space Invaders (Defected) a vlastní kapelu Meeker. V roce 1994 založil Underwater label, který vydal nahrávky od Meeker, Neda Flanderse, Steva Maca, Mutiny a samozřejmě Tima Deluxe. Pvní album, které na podzim tohoto roku vyšlo u Underwater Records je kompilace mixovaná Darrenem Emersonem a Timem Deluxem a nese název Episode One a obsahuje Darrenův sólo track H2O. 13. prosince na pražském Výstavišti vystoupí na stejném pódiu jako Darren i islandští Gus Gus, jejich album pod Underwater vyšlo v září 2002.

GUS GUS, ovlivněni elektronickou fúzí a trip-hopovými rytmy, představují v současné době kvartet, který vznikl z původně 12 členného seskupení filmového projektu z roku 1995. Gus Gus = Earth, President Bongo, Buckmaster a Biggi Veira. V roce 1996 nahrála u 4AD čtyřdílné taneční mixované EP. Kombinací amerického a britského vydání jejich debutového alba Polydistortion, které vzniklo spoluprací mezi 4AD a Warner bros, se album na trh dostalo již v dubnu roku 1997. Dance You Down je nové album skupiny Gus Gus, které bylo 30. září tohoto roku vydáno u Underwater Records Darrena Emersona. Album plné podmanivých beatů, čistých bubínků a chytlavými electro riffů je další výbornou akvizicí Underwater Records.


zavřít