HRUBÝ DOMÁCÍ PRAGO KŘEST

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

11. ledna bude celá Roxy kývat hlavou do rytmu, pod pódiem se zvedne les rukou a na stejdži se rozjede hrubá produkce. Prago Union halasně pokřtí své CD "HDP" (více REPORT 11/05), prvním gratulantem bude německý favorit Dendemann. Nástup. Povinnost. Tak co, máte sklep?

HRUBÝ DOMÁCÍ PRAGO KŘEST HRUBÝ DOMÁCÍ PRAGO KŘEST

Prago Union + hosté = křest "HDP"

Fráze o čtyřletce, vyplněné čekáním na album Prago Union už ztrácí počtem opakování na zajímavosti, ostatně mnohem důležitější než doba čekání na desku je doba, kterou nás dokáže deska udržet u poslechu.

Novinky o zámořských hostech o kalibru, do té doby na českých deskách nevídaném – Planet Asia, Masta Ace, EdO G, KutMasta Kurt, Architect mohli stejně tak nechat padat brady jako škarohlídům zavánět prvoplánem.

S lehkým odstupem po vydání ale zůstávají jen ty padlé brady, protože pokud jde o dobu trvanlivosti, vypadá HDP líp než bizoní konzerva a již teď je posluchači i kritikou řazena k tomu nejlepšímu, co v českém hiphopu kdy vyšlo.
























Pořádný pražský koncert, spojený s křestem si dlouho šetřili. Den R jako RAP přichází 11. Ledna, kdy by s Vámi Kato aka Def a DJ Skupla v prostorách pražského Roxy tuhle desku rádi oslaví.

Krom samotných Prago Union se můžete těšit i na pár domácích hostů z desky (Dědek, Phat – Supercrooo / Dixxx, Jelínek – De Zrechts, K.Lara, Admirál Kolíbal, DJ Richard), stejně jako na jednoho hosta zahraničního, německého Dendemanna, který si na desce zařádil spolu s Masta Acem v hymně “Beat & I A Ja Und Ich“. Kdo si navíc pamatuje jeho sety z Hip Hop Kempu nebo před Bow Wave v Akropoli, nemůže chybět. 

Jako DJs vás křestním mejdlem před i po koncíkách provedou Kato, Skupla, Büphe a Richard. Jako malá vsuvka navíc beatbox od Crazymana a Fanyho. Uvidíme se na Prago, hlawo.

11.1., Roxy, nástup ve 20:30. Jasný?



  





















zavřít