Rapper Tinie Tempah nadbíhá Adele, chce s ní točit album

Vydáno 09.01.2012 | autor: redakce

Britský rapper Tinie Tempah, který zboural před rokem s albem Disc-Overy ostrovní žebříčky, by rád zasvětil letošek spolupráci s nejúspěšnější zpěvačkou Velké Británie. Problém je, že Adele trápí hlasivky, odstěhovala se z Londýna a zpěv pověsila na nějaký čas na hřebík.

Rapper Tinie Tempah nadbíhá Adele, chce s ní točit album Rapper Tinie Tempah nadbíhá Adele, chce s ní točit album

adele_tinieTinie Tempah chtěl s Adele spolupracovat už vloni, ale rok 2011 byl pro Adele natolik bláznivý, že se v jejím kalendáři prostě žádný čas nenašel.

Chci letos spolupracovat s Adele," řekl Tinie bez okolků v rozhovoru pro magazín Q. „Už jsme se o tom bavili, ale pak se kolem její druhé desky roztočil šílený kolotoč, že jsme neměli šanci dotáhnout náš rozhovor do konce."

Tinie to ale nebude mít s Adele jednoduché, protože zpěvačka dala jasně najevo, že si chce od zpěvu letos odpočinout, a dokonce prchá z Londýna (psali jsme zde). Další desku chystá údajně až na rok 2014.

Třiadvacetiletý Tinie Tempah na sebe upozornil koncem roku 2010 debutem Disc-Overy, ze kterého „vycucal" sedm singlů, z nichž nejúspěšnější byl hned ten první (Pass Out). Jeho druhá deska nese pracovní název Sophomore, datum vydání zatím není známo.



mp


tinie_t_top
zavřít