Snoop Doog byl zatčen, za marihuanu možná půjde za mříže

Vydáno 10.01.2012 | autor: redakce

Rapper Snoop Dogg byl o víkendu zatčen v Texasu poté, co u něj policie objevila balíček s marihuanou. Hrozí mu až 180 dní vězení.

Snoop Doog byl zatčen, za marihuanu možná půjde za mříže Snoop Doog byl zatčen, za marihuanu možná půjde za mříže


dogghRapperovu zásobičku vyčenichal policejní pes, když byl jeho tourbus zastaven pohraniční hlídkou na kontrolním stanovišti v Sierra Blance.

Podle zpráv CNN Snoop Dogg otevřeně přiznal, že tři láhve naplněné marihuanovými cigaretami byly jeho.  „Byl zadržen příslušníky pohraniční policie a zatčen. Rapper byl předvolán za držení drog a nakonec byl propuštěn. K soudu se má dostavit 20. ledna,“ stojí v prohlášení.

Pokud bude usvědčen, může Snoop Doggovi hrozit až 180 dní odnětí svobody. Rapper dostává marihuanu na lékařský předpis v Kalifornii, kde je tento způsob držení legální, v Texasu to však zákony nepovolují.

Snoop Dogga navíc také žaluje promotér koncertu v Libanonu, protože rapper údajně v roce 2009 kouřil marihuanu na Blízkém východě přímo v klubu. Roger Kalaouz žádá po Snoop Doggovi 280 tisíc dolarů a dvě show na středním východě, nebo bude muset podniknout další právní kroky.

Podle jeho slov se incident s kouřením marihuany, které je v těchto zemích přísně nezákonné, dostal na veřejnost a a úřady zahájily trestní vyšetřování v jeho společnosti.

Snoop Dogg se svojí láskou k marihuaně netají a je také častým tématem jeho videoblogu GGN na jeho oficiálním Youtube profilu.



text: map, foto: archiv 


Kopie - snoop

 

 

zavřít