Emeli Sandé: Anglie má novou Adele, na turné ji chtějí i Coldplay

Vydáno 25.01.2012 | autor: redakce

Emeli Sandé patří k nejsledovanějším anglickým zpěvačkám těchto dnů. Její debut Our Version Of Events se objeví na pultech obchodů 13. února a kritika si od něj hodně slibuje.

Emeli Sandé: Anglie má novou Adele, na turné ji chtějí i Coldplay Emeli Sandé: Anglie má novou Adele, na turné ji chtějí i Coldplay

emili sandeSkvělý odhad projevil rapper Professor Green, když Emeli nedávno angažoval jako hosta do písně Read All About It. Vemlouvavý refrén, který právě Emeli zpívá, z písně učinil evropský hit, což ostatně potvrzuje i pohled do tuzemské Radio Top 100 hitparády.

A nejen tam. Při výčtu úspěchů Emeli Sandé je nutné zmínit také fakt, že nový singl Daddy se stal nejstahovanější skladbou, kterou kdy portál iTunes v Anglii nabídl v rámci rubriky Singl týdne, kam dává každý týden zdarma k dispozici vybranou píseň.

Na rozdíl od konkurentek, které za zájem vděčí hlavně zvládnuté kampani na internetu, se Emeli Sandé nemusí obávat, že si při živém vystoupení uřízne ostudu, jako to nedávno potkalo Lanu Del Rey. Anglická hudební obec v ní vidí novou Adele, jako hosta na letošní turné si ji dokonce vybrali Coldplay.



TZ, mp
zavřít