Naše nejlepší songy? Jsou na Neighborhoods, tvrdí Blink-182

Vydáno 02.02.2012 | autor: redakce

Basák Blink-182 Mark Hoppus prohlásil, že jejich poslední album Neighborhoods obsahuje ty nejlepší songy, které kdy složili.

Naše nejlepší songy? Jsou na Neighborhoods, tvrdí Blink-182 Naše nejlepší songy? Jsou na Neighborhoods, tvrdí Blink-182

blink_new1Pop-punkeři se vrátili s novým albem po dlouhých osmi letech loni v září. Jak přiznal Hoppus, byli si vědomi toho, že to bude složité a rozhodně nechtěli vydat desku, která by za nic nestála.

„Byli jsme ze scény pryč už pět let a ve chvíli, kdy jsme vydávali Neighborhoods, to bylo osm let od našeho posledního alba, takže jsme ani nevěděli, jestli lidi ještě vůbec zajímáme nebo ne. Ale reakce byly skvělé a lidi tu desku milují, takže ohledně toho nemůžu být šťastnější,“ říká Hoppus.

Basák také prozradil, že trio už začalo pracovat na pokračování. „Začal jsem psát. Jako kapela jsme ještě nezačali dávat něco dohromady společně, ale všichni pořád píšeme. Netuším, jestli to bude něco úplně nového, ale když ostatní přiloží ruce k dílu, určitě se to zcela změní,“ míní Hoppus.

Blink-182 se chystají odehrát koncerty v Británii a Irsku, které byly původně naplánovány na léto 2011, ale nakonec byly odloženy. „Album ještě nebylo hotové a my jsme nechtěli jet další ´Greatest Hits´ turné. Nechceme být další skupina, která se vrátila na scénu a jen říká ´Pamatujete, jak skvělí jsme byli před 15 lety?´ Všichni na nás jen křičeli, ať si vezmeme peníze a odjedeme tu tour, ale my jsme si řekli, že se nebudeme vracet, aniž by byla nová deska, a tak jsme si vzali další dva měsíce na její dodělání. Osobně si myslím, že některé z nejlepších songů na albu vznikly právě během těchto dvou měsíců,“ tvrdí Hoppus.

Blink-182 odstartují britské a irské turné 7. června, na konci měsíce zamíří také do Čech, aby vystoupili na Prague City Festivalu, který se koná 29. – 30. června.



text: map, foto: archiv 


blink_new_top

 

 

zavřít