Lana del Rey není připravena zpívat live. Zruší turné?

Vydáno 08.02.2012 | autor: redakce

Lana del Rey pravděpodobně zruší turné, které měla naplánované na tento rok. Údajně si potřebuje pročistit hlavu.

Lana del Rey není připravena zpívat live. Zruší turné? Lana del Rey není připravena zpívat live. Zruší turné?

 

Photo_Video_Gam4_300CMYKNew York Post oznámil, že vydavatelské společnost Interscope, která zpěvačku zastupuje, se spolu s managementem kapely a bookingovými agenty domluvila, že turné, které se chystalo na tento rok, raději prozatím zruší.

Rozhodnutí přišlo pravděpodobně poté, co zpěvačka předvedla velmi neuspokojivý výkon v pořadu Saturday Night Live, které nedávno vygradovalo vtípkem herečky Kristen Wiig, známé z filmu Ženy sobě. Ta si oblékla totožné šaty, které na sobě měla zpěvačka při vystoupení pro SNL, nasadila paruku a předvedla zdařilou parodii krásky, o jejíchž „přírodních“ vnadách se neustále spekuluje.

„Management Lany Del Rey chtěl zpěvačce umožnit prostor, aby si trochu vyčistila hlavu. Poté půjdou lístky opět do prodeje. Pravděpodobně taky chtěli získat víc času, aby měli odstup od Saturday Night Live,“
spekuluje New York Post o rozhodnutí odložit turné, které čítalo 30 zastávek.

Lana del Rey vydala svoji novinku Born To Die teprve před pár dny, ale už nyní boří žebříčky hitparád i prodejnosti. Zda její album znamená revoluci v popu, tím se zabýval ve své recenzi Marek Pros. A co si o krásce se smyslnými rty myslíte vy?



text: map, foto: archiv 


lanatop

 

 

zavřít