TOXIQUE: DIY interview aneb udělej si rozhovor

Vydáno 17.02.2012 | autor: redakce

Vydání nové desky Toxique je na spadnutí. 7. března svoji novinku Tips For Grown Up Kids tahle barevná parta pokřtí v Lucerna Music Baru a vy nyní máte možnost zeptat se v rámci DIY interview na cokoliv.

TOXIQUE: DIY interview aneb udělej si rozhovor TOXIQUE: DIY interview aneb udělej si rozhovor


TOXIQUEpromoPo mnoha měsících vymetání večírků a popojíždění po D1 vydávají Toxique své třetí řadové album pod názvem Tips For Grown Up Kids. Na zvuku nového alba zanechala nesmazatelnou stopu nová zkušenost s DJingem, který kapela v poslední době rozjíždí v rámci svých koncertů. K soundu nové desky Toxique dodávají: "Tuhle desku doporučujeme poslouchat s rukama nahoře a s partičkou těch nejzvrhlejších kámošů!"

Aby se necítili opuštěně, pozvali si do studia pár kumpánů, se kterými za nocí běsnili kolem mixážního pultu a den za dnem pustošili studio SONO, kde "natáčení" probíhalo. Mezi největší energetické držáky patřila hlavně Ewa Farna, zřejmě pro svůj nízký věk a dobrou životosprávu. Kapelu přijel podpořit také ostrovní zpěvák s dokonale charismatickým hlasem Justin Lavash. O grafickou podobu alba se mezitím v povzdálí starali fenomenální ExLovers.

Prvním singlem desky se stala píseň Toxique Girls, ve které se Klára s Ewou utkají ve smrtícím rapovém battlu. Klip, který bude mít svou premiéru v polovině února vznikal v magickém období babího léta a režisér Boo Dya, jeden z mála členů štábu, kteří natáčení přečkali bez úhony, o něm říká: "Byla to nonstop jízda v hippie stylu a to asi mluví za vše. Na ten klip se těšte, bude to pestrý!"

Jak už to tak bývá, s novou deskou příchází také milá povinnost mega oslavičky ve formě křtu - ten si Toxique vychutnají 7. března v pražském Lucerna Music Baru. Večer bude vyjímečný také tím, že během něj Toxique oslaví své páté narozeniny - téměř na den přesně!

Pokud je tu něco, co jste o Toxique chtěli vědět, ale báli jste se zeptat, nyní máte příležitost. Dotazy zasílejte do středy 22. února na adresu redakce@ireport.cz s heslem Toxique. Na ty nejlepší odpoví kompletně všichni členové Toxique.



zdroj: TZ, map
zavřít