WOHNOUT ZRUŠIL KONCERTY V AKROPOLI

Vydáno 07.07.2009 | autor: redakce

WOHNOUT zrušil tradiční dvojkoncert v pražské Akropoli, plánovaný na konec března... Nenechte si ujít další pokračování wohnoutích článků v REPORTU 3/06, tentokrát na téma skate, koncerty a honoráře.

WOHNOUT ZRUŠIL KONCERTY V AKROPOLI WOHNOUT ZRUŠIL KONCERTY V AKROPOLI

Ahoj Lidi

Rozhodli jsme se zrušit již inzerovaný dvojkoncert v pražské Akropoli. Jelikož se nám nebezpečně přiblížil termín studia, kde budeme nahrávat naše další CD, bylo nutné udělat tento krok. Tyto „dvojáky v Akráči“ se nám již stali tradicí a obyčejně každému z nich věnujeme speciální přípravy, které nám zaberou spousty času. Tentokrát jsme to bohužel špatně načasovali a zjistili, kolik by nám tyto přípravy ukrojily z nových písniček.

Jsme ve stádiu, kdy novému CD věnujeme všechnu tvůrčí energii a bylo by nám (a snad i Vám) líto, kdyby nová deska byla chudší o nápady, které bychom díky přípravám na Akropoli nestihli. Velmi se omlouváme a na našich tričkách odpovědně neseme všechny rajčata co na nás přistanou, ale věřte, že se Vám budeme snažit vše vynahradit náhradním termínem. Lístky zakoupené v předprodeji Vám budou proplaceny a vyváženy odškodným v podobě CD Nevydáno!!!, pokud kontaktujete náš management. SOUNDMACHINE - Martina Tůmová, +420 777 837 667, martina@soundmachine.cz  

Děkujeme za pochopení a doufáme, že ty rajčata budou alespoň čerstvý.

Wohnout
zavřít