Coldplay: Noel Gallagher nám pomůže s novou deskou!

Vydáno 25.02.2012 | autor: redakce

Coldplay na svém oficiálním blogu naznačili, že mezi hosty jejich příští desky se s největší pravděpodobností objeví Noel Gallagher!

Coldplay: Noel Gallagher nám pomůže s novou deskou! Coldplay: Noel Gallagher nám pomůže s novou deskou!

coldplay_myloxylotoNoel nabídl Chrisu Martinovi nahrávku kytarové smyčky, kterou pořídil během zkoušky na Brit Awards. Během slavnostního ceremoniálu si totiž lídr Coldplay a Noel Gallagher zahráli společně skladbu AKA ... What A Life.

Chris Martin byl z Noelovy nahrávky natolik unešený, že už spřádá plány na daleko větší spolupráci. „Noel by mohl klidně hrát na naší další desce, aniž by musel vůbec být ve studiu," napsal Martin.


Z tohoto prohlášení je zajímavé zejména tvrzení o nové desce, protože Coldplay se holedbali, že jsou po Mylo Xyloto natolik umělecky vyčerpaní, že si nedokážou představit další psaní písniček a přípravu nového alba.

Většina fanoušků by raději viděla dohromady Noela se svým bratrem Liamem, ale realita je taková, že starší ze sourozenců zřejmě spojí síly s Coldplay a svůj skladatelský talent vloží do další nahrávky Chrise Martina a jeho party.



mp




martin_top4t5_re
zavřít