Metallica, The Offspring, Cypress Hill nebo Slayer na jednom festivalu? Novarock!

Vydáno 28.02.2012 | autor: redakce

Nejste s nabídkou českých letních festivalů tak úplně spokojeni? Zkuste vyjet za hranice! Rakouský Novarock se velkými jmény jako je Metallica, Evanescence, Marilyn Manson a další, jenom hemží.

Metallica, The Offspring, Cypress Hill nebo Slayer na jednom festivalu? Novarock! Metallica, The Offspring, Cypress Hill nebo Slayer na jednom festivalu? Novarock!


Metallica_025Novarock je jedním z festivalů, které letní koncertní sezónu otvírají, koná se totiž hned zkraje léta, a to od 8. do 10. června. Lokalitou je malé městečko Nickelsdorf nedaleko rakousko-slovenských hranic.

Organizátoři už zveřejnili řadu předních hvězd, mezi něž patří například Metallica, který měsíc předtím - 7. května - vystoupí také v pražské Synot Tip Areně. Stejně tak jako jeden z dalších účinkujících Marilyn Manson. Ten do Prahy zavítá pro změnu o měsíc později, a to 15. července do Velké Lucerny.

Pokud ale během dvou dnů toužíte vidět ještě další jména, jako jsou Cypress Hill, The Offspring, Evanescence, Linkin Park, Biohazard, Refused a mnoho dalších, jejichž účast na žádném z českých festivalů zatím nebyla potvrzena, nenechte si osmý ročník Novarocku ujít. Jeho line-up navíc ještě není uzavřen, takže se dá předpokládat, že další interpreti budou přibývat.

zdroj: TZ, map
zavřít