Aneta Langerová vyjede na akustické turné a chystá muzikál

Vydáno 28.02.2012 | autor: redakce

Aneta Langerová navazuje na své prosincové miniturné nazvaném Pár míst. Vystoupí například v plzeňské Velké synagoze nebo bojkovickém zámku.

Aneta Langerová vyjede na akustické turné a chystá muzikál Aneta Langerová vyjede na akustické turné a chystá muzikál

aneta-langerovaAneta zahraje jen za doprovodu piána a smyčcového tria (housle, viola, violoncello). V nových úpravách zazní například píseň Vzpomínka z posledního alba Jsem, Vysoké napětí, Malá mořská víla, i písně, které Aneta na koncertech tak často nehraje jako třeba Poplach, Němá. A samozřejmě hity jako V bezvětří, Voda živá nebo Hříšná těla křídla motýlí.

Plním si jeden z velkých snů. Zazpívám výběr písní ze všech tří desek v doprovodu smyčcového tria, piana a své kytary. Pár míst je výjimečné hlavně svojí atmosférou, která vyplývá z aranží písní. Všechny jsou plně přizpůsobené složení kapely, což je opravdu kolikrát velká změna," řekla o turné Aneta.


V březnu si pak Aneta vyzkouší roli divadelní herečky. Při premiéře nového muzikálu Plantáž se objeví v jedné z menších rolí. Představení uvede soubor Divadlo Letí v Divadle Na Prádle a bude v něm účinkovat i britský herec a dramatik Mark Ravenhill. V muzikálu zazní hudba Tomáše Poláka (MIG 21) otextovaná Xindlem X. Muzikál bude mít premiéru 15. března.

Termíny turné Pár míst 2012

7.4. Bojkovice, Zámek Nový Světlov

24.4. Kuřim (u Brna), Společenské centrum, Kulturní dům

25.4. Poděbrady, Divadlo Na Kovárně

26. 4. Plzeň, Velká synagoga

1.5. Praha, Švandovo divadlo na Smíchově

4.5. Vysoké Mýto, Šemberovo divadlo



zdroj: TZ, mp


anet langerova_robert mrocka_top
zavřít