Madonna all inclusive: nové album i výběrová kolekce

Vydáno 05.03.2012 | autor: redakce

Madonna ještě tento měsíc představí svou novou studiovku MDNA. K tomu navíc nedočkavým fanouškům přihodí kolekci všech dosavadních alb.

Madonna all inclusive: nové album i výběrová kolekce Madonna all inclusive: nové album i výběrová kolekce


Madonna_004Ženská popová ikona všech dob, ta která i ve svých padesáti letech udává směr a ukazuje cestu mladším, nevydává pouze nové album, ale připravila pro své fanoušky kolekci všech dosavadních řadových studiových alb za jedinečnou cenu.

Celkem 11 CD vydaných v průběhu neuvěřitelného čtvrtstoletí její kariéry ukazuje nejenom vývoj Madonny samotné, ale v podstatě pop music posledních 25 let jako celku.

Bude se jednat konkrétně o tato alba:

MADONNA
LIKE A VIRGIN
TRUE BLUE
LIKE A PRAYER
EROTICA
BEDTIME STORIES
RAY OF LIGHT
MUSIC
AMERICAN LIFE
CONFESSION ON A DANCE FLOOR
HARD CANDY

Zároveň s touto rozsáhlou kolekcí vychází i v rámci řady Original Album Series komplet 5 důležitých alb její kariery.
Tentokrát se jedná o alba True Blue, Like A Prayer, Ray Of Light, Music a Confession On A Dance Floor. Pro největší fanoušky Madonny a milovníky klasických vinylových desek je navíc nachystána reedice prvním čtyř alb na vinylech.

VH1 vyhlásilo před pár dny výsledky ankety 100 Nejlepších žen pop music za posledních 20 let. Z „novějších" tváří se do žebříčku probojovaly Lady Gaga a Adele, jinak se jedná o velká jména, která zažila svoji velkou slávu buď v 90. letech (Whitney Houston, Annie Lennox, Janet Jackson), nebo je o nich s mírnými výkyvy slyšet i nyní.

Na první místo se probojovala Madonna, což je vzhledem k chystané novince MDNA pro zpěvačku skvělá reklama i zpráva.



zdroj: TZ, map 

madonna_vh1_top
zavřít