Limp Bizkit: Točíme nejšílenější metalovou desku

Vydáno 08.03.2012 | autor: redakce

Frontman Limp Bizkit Fred Durst prozradil, že se svými kumpány momentálně pracují na té nejtěžší a zároveň nejšílenější metalové nahrávce.

Limp Bizkit: Točíme nejšílenější metalovou desku Limp Bizkit: Točíme nejšílenější metalovou desku


fred_durstTaké uvedl, že jeho nové EP bude plné chaosu a šílenství. „Bude to nejtěžší a také nejšílenější nahrávka všech dob. Budeme rozdávat nějaký ten chaos a šílenství... Lidem, kteří jsou na stejné vlně jako my," dodal Durst.

Příští týden bude zveřejněn první singl s názvem Ready To Go, na kterém kapela spolupracovama s Lilem Waynem. „Zní to jako monstrum, zní to doslova nebezpečně," straší Durst.

Frontman ještě doplnil, že skladbu hodlají umístit na internet, aby byla volně ke stažení. „Chceme dát všem vědět, že se něco děje. Tohle je jen úvod, malé představení, ochutnávka, co dva chlápci v pěti minutách pohromadě dokážou udělat," řekl Durst.

Limp Bizkit přitom tuší, že na prodeji svých alb asi jen těžko zbohatnou. Gold Cobra totiž komerčně propadla. Ve Spojených státech se jí podle Nielsen SoundScan dodnes prodalo pouze 70 000 kusů a to i přes slušnou kritiku.


Limp Bizkit natočili Gold Cobra po osmi letech od poslední studiovky Results May Vary. Lídr kapely Fred Durst si na ni dával hodně záležet, dokonce posunul datum vydání o několik měsíců a jako producenta si přizval na pomoc Wese Borlanda.

map

limp_top
zavřít