Jonathan Davis z Korn chystá sólovku ve stylu electro

Vydáno 11.03.2012 | autor: redakce

Poslední deska Korn s názvem The Path Of Totality sice vyšla teprve před několika měsíci, frontman Jonathan Davis však evidentně překypuje nápady, které hodlá vložit do svého sólového projektu.

Jonathan Davis z Korn chystá sólovku ve stylu electro Jonathan Davis z Korn chystá sólovku ve stylu electro


jonathan2To, že Korn přičichli k dubstepu, kterým oživili svoje poslední album, a že si na pomoc přizvali nejznámějšího dubstepového mága současnosti Skrillexe, není dnes žádná novinka. Velkou měrou k tomu pravděpodobně přispěl právě Jonathan Davis, který se rád občas vžije do role DJe a elektronice se hodlá věnovat i na svém sólovém projektu. Ten by měl vyjít ještě letos.

"Miluju DJing. Je to zábava přeskakovat z DJingu electra a heavy dubstepu ke Korn. Je to pro mě terapie," uvedl Davis. 

Zpěvák se vyjádřil také ke vlivu Skrillexe na jejich poslední studiové album. "Miluju to, co dělá, ale řekl bych, že jeho jediný vliv na desce bylo mixování různých hudebních žánrů," řekl Davis.

"Nikdo nemá takový zvuk jako on. Měl jsem možnost pracovat s těmi nejlepšími lidmi v byznysu a to mě hodně naučilo. Rád přicházím s vlastním stylem, takže mám respekt hodně lidí," pochlubil se Davis.

Jako DJ vystupuje Davis pod pseudonymem J Devil a pod tímto jménem by měla vyjít i plánovaná sólovka, na níž krom dubstepu zazní i electro nebo drum'n'bass.



map
zavřít