Vilda Čok se zbláznil: Chce točit vánoční klip. Máte zájem?

Vydáno 16.03.2012 | autor: redakce

Vilém Čok kašle na roční období. Na začátku jara proto chystá natočit videoklip k „vánoční" skladbě Zachraňte Ježíška. A zahrát si v něm může kdokoliv. Třeba i vy!

Vilda Čok se zbláznil: Chce točit vánoční klip. Máte zájem? Vilda Čok se zbláznil: Chce točit vánoční klip. Máte zájem?

Já, Vilém Čok, z Boží vůle rocker, dávám na vědomí, že ctím české zvyky a tradice. S nelibostí nesu to, že různé nadnárodní zájmy nechtějí respektovat tyto skutečnosti, a proto jsem se rozhodl natočit videoklip na píseň Zachraňte Ježíška. Smysl tohoto počínání je tento: lidé by měli ctít české tradice, měli by si uvědomit, kdo jsou, kde jsou a čím jsou," vysvětluje Vilda. Sekvence na tento videoklip se budou točit v pondělí 26. března ve fitness Tělocvična Andrey Zemanové, Thámova 9, Praha 8, a to v čase od 13h do cca 18h.

Do klipu potřebuji komparz tak dvaceti až třiceti lidí mezi 15-100 lety," říká Čok a jedním dechem dodává: „Rockery, punkery, kravaťáky, důchodce, zedníky, zkrátka co nejpestřejší skladbu účinkujících."

Foto celé postavy i v oděvu (který vyjadřuje vaši profesi nebo civil), ve kterém byste hráli, můžete zaslat i s kontaktními údaji (telefon) a věkem na email info@vilemcok.com. Všichni zájemci budou vyrozuměni včetně času, který by se jich týkal. Točí se bez nároku na honorář.

Vilda Čok vydal v polovině loňského roku album Živá voda, na kterém se nachází právě antivánoční skladba Zachraňte Ježíška.



zdroj: TZ, mp

vilda-jezisek
zavřít