Pitbull míří do Prahy, slibuje mimořádně nabitou jízdu

Vydáno 19.03.2012 | autor: redakce

Rapper Pitbull dává do pohybu své současné světové turné s názvem Planet Pit World Tour ke svému nejnovějšímu albu, Planet Pit. Turné jej do České republiky zavane společně s několika speciálními hosty 17. června do Tipsport Arény.

Pitbull míří do Prahy, slibuje mimořádně nabitou jízdu Pitbull míří do Prahy, slibuje mimořádně nabitou jízdu


pitbullPitbull zahraje všechny rhity, které ovládají taneční parket mnoha zemí světa: I know you want me, Hotel Room Service, Rain over me, či Hey Baby (Drop it on the floor), jistě zazní i singly kralující všem světovým hitparádám, jako Give Me Everything a International Love (feat. Chris Brown).

Turné Planet Pit World Tour přivede k životu mnoho dalších hitovek z nového alba Pitbulla (2011), které podle oficiální zprávy „spojuje Pitovy rapidně-ohnivé texty s milionovými, doslova miliardovými, beaty".

Pitbull, připraven na velikou show, se nechal slyšet: "Bude to mimořádně nabitá jízda, která nám dá šanci ukázat celému světu, jak moc nás hudba může spojovat. A hlavně se budeme všichni skvěle bavit."

Pitbullova hudební historie čítá šest alb a také bezpočet nominací Latin Billboard awards, ve kterých je jedním z nejnominovanějších umělců vůbec. Nedávno Latin Billboard awards vyhrál v kategorii "Latin Digital Download Artist of the Year" (2009). Mnoho jeho singlů se objevilo v nějakých filmech, např. singl Oye je ze soundtracku filmu Rychle a Zběsile 2. Často vystupuje s nejznámějšími hudebními esy, jako jsou Shakira, Enrique Iglesias, Swedish House Mafia, LMFAO, Usher, Jennifer Lopez, Chris Brown a mnoho dalších.



zdroj: TZ, map
zavřít