Adele stále trhá rekordy, porazila i Pink Floyd

Vydáno 21.03.2012 | autor: redakce

Podle Official Charts Company překonala Adele další pomyslný schůdek v úspěšnosti. V prodejnosti alb totiž pokořila Pink Floyd.

Adele stále trhá rekordy, porazila i Pink Floyd Adele stále trhá rekordy, porazila i Pink Floyd


adele_thwallAdele se svým oceňovaným albem 21 porazila Pink Floyd a jejich Dark Side Of The Moon v žebříčku prodejnosti teprve tři týdny poté, co bylo oznámeno, že překonala desku Bad krále popu Michaela Jacksona.

Ve Velké Británii se 21 prodalo přes 4,14 milionů nosičů a Adele již brzy může porazit i Dire Straits. K tomu, aby je sesadila z 6. příčky v žebříčku prodejnosti, jí chybí prodat "pouze" 12 tisíc desek. Podle Official Charts Company toho zpěvačka může dosáhnout již do konce tohoto týdne.

Prvních pět míst v žebříčku zůstává stále neměnných: První jsou Queen a Greatest Hits, druhé místo si drží Beatles s Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band. Číslo tři je ABBA s Gold, čtvrté místo okupují Oasis s (What's The Story) Morning Glory? Na pátém místě se drží Thriller Michaela Jacksona.

Adele nedávno uvedla, že v nejbližších týdnech zamíří do studia nahrávat novou desku, takže nebezpečí ztráty hlasu po operaci hlasivek je zřejmě už zažehnáno.

Fanoušci prý ale už nemají čekat songy o rochodu a zklamání z lásky. "Chci konečně napsat veselou desku. A bát zamilovaná a být šťastná. A potom nevím, co budu dělat. Vdám se. Budu mít děti. Zasadím nějakou pěknou zeleninu," svěřila se zpěvačka.




map 


adetop

 

zavřít