Lipo je milionář a na novém albu s Debbi chce být víc než hudba

Vydáno 25.03.2012 | autor: redakce

Rapující básník a člen kapely BPM dokončil debut. Album vyjde začátkem dubna a kromě Debbi se na něm objeví i Yanna, Kiriss a Supa (Moja Reč).

Lipo je milionář a na novém albu s Debbi chce být víc než hudba Lipo je milionář a na novém albu s Debbi chce být víc než hudba

lipo coverMladý skladatel a rapper prožívá hektické období. Dokončuje album Víc než hudba, propaguje singl Ležím v tvé blízkosti a jako student filozofické fakulty musí navíc pracovat na diplomové práci. Přípravy vydání debutové desky už jsou v závěrečné fázi, oficiální release party se uskuteční v pátek 6. dubna v domovském Liberci.

Zveřejněn je seznam skladeb i kompletní list hostů. Kromě zpěvačky Debbi, která se blýskla v singlovém duetu, se na desce podíleli také slovenští rappeři Lyrik a Supa (Moja reč), Lipův kolega z BPM Paulie, Beef, Khomator nebo zpěvačky Yanna a Kiriss.

O produkci se postarali Martin Ledvina (Tomáš Klus, Aneta Langerová apod.) či mladý talent ODD, výsledný zvuk ovlivnil i Kenny Rough z BPM.

 

Lipovi se povedl start, ambiciózní singl Ležím v tvé blízkosti se dostal do rotací v rádiích, momentálně je sedmou nejhranější skladbou česko-slovenské provenience. Na YouTube už je z Lipa milionář, aspoň co se týče počtu zhlédnutí videoklipu.



zdroj: TZ, mp
zavřít