Coldplay točí klip, Rihanna bude hrát „gangsta geišu“

Vydáno 25.03.2012 | autor: redakce

Video se připravuje ke skladbě Princess Of China, Rihanna zatím zveřejnila na Twitteru první fotku.

Coldplay točí klip, Rihanna bude hrát „gangsta geišu“ Coldplay točí klip, Rihanna bude hrát „gangsta geišu“

rihanna geishaPísnička pochází z aktuální studiovky Coldplay, Rihanna totiž hostuje na Mylo Xyloto ve skladbě Princess Of China. Právě název songu inspiroval filmaře k „orientálnímu" pojetí celého videoklipu, jehož premiéra zatím nebyla oznámena. Natáčelo se 22. a 23. března v Los Angeles a Princess Of China je v pořadí již čtvrtý singl.

Rihanna mezitím zveřejnila fotku z příprav klipu. Svůj vzhled popsala jako „gangsta goth geisha" a podle všeho se můžeme těšit na šílený kostým a orientální stylizaci celého videa. Za povšimnutí rozhodně stojí dlouhý umělý nehet na pravém prostředníčku. Na kontroverzi je tím pádem hned zaděláno.

Dodejme, že Coldplay vydali Mylo Xyloto v říjnu loňského roku. Katka Nováková ho ve své recenzi popsala jako album, kterému není v podstatě co vytknout.

A jak podle ní dopadl zmiňovaný singl Princess Of China? „Trochu experiment, bůhví proč se ale bojí zůstat v tomhle duchu až do konce a zůstane někde v půlce cesty. Vyklube se z něj klasický přímočarý duet, který nahrává do karet spíš Rihanně," dodává.



mp


rihanna geisha
zavřít