Katy Perry ovládla americké i britské žebříčky hitparád

Vydáno 26.03.2012 | autor: redakce

Katy Perry má nově na kontě rozšířenou verzi poslední desky Teenage Dream. Jednou z přidaných novinek je singl Part Of Me, který zaútočil na britské i americké žebříčky.

Katy Perry ovládla americké i britské žebříčky hitparád Katy Perry ovládla americké i britské žebříčky hitparád


katy-perry-2012Zpěvačka se svým hitem zvítězila nejprve v americké singové hitparádě, poté dobyla i tu britskou. Hodně jistě pomohl také videoklip k písni, kde si Katy ostříhá vlasy, promění se v drsnou mariňačku a podstupuje tvrdý vojenský výcvik.

Katy Perry se podařilo dosáhnout prvenství mezi britskými singly již potřetí. Poprvé to bylo s jejím megahitem I Kissed A Girl, následovala skladba California Gurls.

Perry se s deskou Teenage Dream zapsala do hudební historie, když vyrovnala rekord Michaela Jacksona v počtu singlů, které dosáhly na první místo amerického singlového žebříčku. 

Teenage Dream: The Complete Confection obsahuje kromě všech dvanácti skladeb z původní desky obsahovat tři nové písně a také singlové verze E.T. s hostujícím Kanye Westem, Last Friday Night (T.G.I.F.) s Missy Elliott nebo akustickou verzi The One That Got Away



map 

Kopie - katynew
zavřít