Hudba ztrácí svoje kouzlo, tvrdí Slash

Vydáno 28.03.2012 | autor: redakce

Podle Slashe se z hudby vytrácí kouzlo. Kytarista tvrdí, že pokles prodeje CD a vzestup stahování zničil vzrušení, které nastavá při prvotním poslechu alba.

Hudba ztrácí svoje kouzlo, tvrdí Slash Hudba ztrácí svoje kouzlo, tvrdí Slash


slash2012"S každým vydáním nového záznamu přišlo určité vzrušení, a část z něho způsoboval už samotný obal desky, mohli jste si ho prohlížet během poslechu," říká Slash.

"S CD jste prostě dostali i booklet, ale k poslechu hudby v dnešní digitální podobě nic navíc nedostanete. Už to prostě není hmatatelné. A tím se ztratilo to kouzlo," dodal Slash.

Kytarista také potvrdil, že se spolu s Guns N'Roses setká 14. dubna v Clevelandu u příležitosti vstupu kapely do Rock And Rollové síně slávy. Společný koncert se však konat nebude.

Slash navíc plánuje vydání druhého sólového alba Apocalyptic Love. Novinka spatří světlo světa 21. května. Na novém albu se Slash a další členové jeho kapely Myles Kennedy (zpěv), Brent Fitz (bicí) a Todd Kerns (basová kytara) spojili s producentem Ericem Valentinem, který také produkoval album Slash. Autory všech skladeb jsou Slash a Kennedy.



map

 


slash_003top

 

zavřít